HomeMamaloreNieuwsVoorwaarden Berichtjes Mandje
  • Nederlands
  • Engels
Mamalore
Nieuwe collectie Jurkjes Broeken en broekpakken Pippi schortjes Rokjes Rokken Vestjes en jasjes Tasjes Nog meer... Opruiming! Kadooooo Verkocht
Newsletter
Always stay informed about the latest offers: Subscribe to the newsletter!

Tell a Friend
Tell others about this webshop!
Dit ben ik, Hannelore oftewel Mamalore, moeder van drie kinderen.... Dus tja soms lijkt het echt alsof ik uit meerdere personen besta:Na meer dan 10 jaar heb ik besloten om mijn drukke baan op te geven en naast het runnen van het gezin mijn hobby tot mijn werk te maken. Een hele uitdaging dus. Gelukkig heb ik een textiel opleiding als achtergrond dus wees niet bevreesd.. naaien kon ik al ;-)
Mijn hobby, of nee vanaf nu dus mijn werk, betekent naaien, unieke stofjes opsnorren, combineren etc etcetc....En dit allemaal op een retro of vintage bedje. Want ja ben en blijf een product van de jaren 70...Oh! die nostalgie..


Want verlangen wij stiekem niet allemaal terug naar die tijd? Bij ons thuis stond een (bruine) ribfluwelen bank die ook erg vaak dienst deed als boot. Dus alle kussens van de bank en varen maar. Je zou maar net die ouder zijn die dan op de bank (zonder kussens) ging zitten.
Ook stond er naast die bank een enorme asbak op tafel en de hele kamer stond dus elke dag gezellig vol met rook...Tja toen mocht het nog ;-) Wij allen gehuld in de mooiste bruine en oranje combinaties...
Het was dus of in therapie gaan of al deze retro bagage gebruiken en dit om zetten in heerlijk vintage kleding...Je snapt het al! Gelukkig voor jullie heb ik voor het laatste gekozen!

Geniet van mijn werk, het is allemaal uniek en overal heb ik geprobeerd om een "grapje" oftwel iets extra's in te stoppen...Niks geen saaie kleding dus maar een reis door het verleden in het heden overgoten met hier en daar een snufje humor!

Tevens ben ik momenteel druk met een wat nieuwere collectie! Deze is vooralsnog het best te bewonderen (en aan te schaffen) via 
https://www.facebook.com/mamaloresnieuwecollectie/  
Veel plezier!
Mamalore
Vintage gele banen rok maat M/L
Vintage gele  banen rok maat M/L
€ 20,00


Ketting houten Fisher Price jongetje
Ketting houten Fisher  Price jongetje
€ 8,95


Het Molletje jurkje maat 68
Het Molletje jurkje maat 68


Retro jersey zomerjurk met roodkapje mt 98-116
Retro jersey zomerjurk met roodkapje mt 98-116
€ 25,95
€ 17,50
You Save: € 8,45


Fisher Price meisje ketting
Fisher Price meisje ketting
€ 8,95


Nieuwste product
Rembrandt rok in alle maten!
Rembrandt rok in alle maten!